Fitter
Fijner rijden na bitfitten
VDB Dressage Bitfitten

OVER MIJ

Ik ben gevestigd in Rohel, Friesland, waar ik mijn eigen stal heb. Al als klein meisje was ik gek op ‘ponyrijden’ en was ik vaak te vinden bij de manege en vriendinnen die dezelfde passie hadden.

Het duurde dan ook niet lang voordat mijn eerste pony kwam en door de jaren heen staat er inmiddels een dressuurstal, ligt er een fijne 20x60m rijbaan en ben ik vele trainingsuren verder.

Vanuit mijn passie om ruiters te begeleiden het beste uit hun paard en zichzelf te kunnen halen heb ik meerdere opleidingen gevolgd, and still counting. Zodoende ben ik, naast het lesgeven, mijzelf verder gaan ontwikkelen en gaan specialiseren in het biomechanisch fitten. Mijn interesse naar de mogelijkheid om paarden zo optimaal mogelijk te laten bewegen/presteren is een van mijn pijlers.  

Het is soms out of the box denken om alle puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Hierin spelen gevoel, communicatie en kennis een enorm belangrijke rol. De chemie die ontstaat tijdens het proces van fitten om met elkaar naar oplossingen en optimaal resultaat toe te werken, dat is waarvoor ik dit vak met zoveel plezier doe!

Scroll naar boven