Loreen

Mijn naam is Loreen van den Boezem. Ik woon in Rohel, Friesland. Hier heb ik, dankzij de steun en inzet van mijn ouders, mijn paarden gevestigd en beschik ik over een uitstekende locatie om de sport, paardenhouderij en biomechanisch bitfitting te bewerkstelligen.

Sinds 2017 ben ik gediplomeerd Biomechanisch Bitfitter, vanuit mijn passie om meer ruiters en amazones te begeleiden om het beste uit hun paard en zichzelf te kunnen halen. Ook als je geen concrete klachten hebt, maar graag de aanleuning en het bewegingsmechanisme van je paard wilt optimaliseren, kan een bitfit-sessie veel resultaat opleveren. De juiste drukverdeling van een goed passend bit, hoofdstel en drukonderleggers is essentieel voor een optimale aanleuning.
Daarbij werk ik samen met een team van specialisten in uiteenlopende vakgebieden zoals een fysiotherapeut, zadelpasser en een voerspecialist om tot het beste totaalresultaat te komen.

Mijn huidige sportpaarden zijn A Gold Card (Jazz x Chronos) en Icoon B(Metallized x Jazz). Samen met mijn paarden en het team eromheen ga ik de uitdaging aan om zo ver mogelijk met hen te komen.
Sinds 2011 train ik bij Adelinde Cornelissen, www.adelinde.nl.
Zij motiveert mij enorm om zowel mijn paarden als mijzelf constant te verbeteren!

Biomechanisch Bitfitter – Erkend ORUN 4 instructeur – Medical taping